eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A francia Kylian Mbappé védőmaszkban vesz részt a válogatott edzésén a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Franciaország-Belgium mérkőzésére készülve Paderbornban 2024. június 27-én. A mérkőzést július elsején rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Haszan Ammar

Borzasztó hetek állnak még Mbappé előtt

Még jó ideig nem veheti le mérkőzéseken az orrcsonttörése miatt viselt maszkját Kylian Mbappé, a németországi Európa-bajnokság negyeddöntőjébe jutott franciák futballsztárja.

„Hozzá kell szoknia, mert még hetekig rajta lesz játék közben. Eleinte nagyon kényelmetlen volt neki, de már belenyugodott, hogy viselnie kell” – közölte Didier Deschamps szövetségi kapitány.

A Paris Saint-Germaintől nemrég a Real Madridhoz szerződött csatár a belgák ellen 1–0-ra megnyert hétfői nyolcaddöntő előtt nyilvánosan panaszkodott a maszkra.

„Borzasztó így játszani. Folyamatosan cserélgetem, mert mindig van valami, ami zavar, vagy nem működik. Emellett nem tetszik, és izzadok is alatta, mindig ki kell csorgatni az izzadságot” – sorolta a 25 éves világbajnok. „Az első napon olyan érzés volt, mintha egy 3D-szemüveget tettem volna fel, és mintha nem is én lettem volna mögötte.”

A válogatott csapatkapitánya – akinek az osztrákok elleni csoportmérkőzésen tört el az orra – eddig egy gólt szerzett az Eb-n, és jobbára csak felvillanásai voltak a pályán.

A franciák a portugálokkal csapnak össze az Eb pénteki, hamburgi negyeddöntőjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×