eur:
394.98
usd:
369.34
bux:
71868.1
2024. június 28. péntek Irén, Levente

Szoboszlai Dominik: „Barninak ajánljuk a győzelmet, reméljük, jól van”

Boldogan nyilatkoztak a magyar játékosok a skótok elleni győzelem után.

Styles Callum: „Csalódott voltam, hogy ki kellett hagynom az első mérkőzéseket, örülök, hogy most pályára léphettem. Az eredmény magáért beszél, keményen dolgoztunk, Kevin pedig kiváló játékos, és eldöntötte a találkozót.”

Gulácsi Péter: "Számítottunk rá, hogy az első félidő állóharc lesz, ők birtokolták a labdát. A szünet után átvettük a kezdeményezést, több helyzetünk volt, az utolsó 15 perc alapján megérdemelten nyertünk. Reméljük, hogy továbbjutunk, ez a következő 3 napban kiderül."

Szoboszlai Dominik: "Természetesen Barninak ajánljuk a győzelmet, reméljük, jól van. Örülünk, hogy Kevin győztes gólt tudott rúgni, megdolgozott érte. Amit lehetett, megtettük az utolsó fordulóban, most várunk és bízunk a legjobbakban."

Botka Endre: "Az első 15 percben beszorítottak minket, tudtuk, hogy változtatnunk kell. Közel voltam Barnihoz az esetnél, sokkoló volt, de szerencsére már jól van. Most mi leszünk a szurkolók, és bízunk benne, hogy minden jól alakul."

Marco Rossi: "Az a legfontosabb, hogy Barni jól van. Ami a gólunkat illeti, a stábbal mindig a legjobb döntéseket akarjuk meghozni, Kevin pedig beváltotta reményeinket. A Svájc elleni első félidőt leszámítva jól játszottunk az EB-n, ez most eredményességgel is párosult."

Címlapról ajánljuk
Szalai Máté a gázai helyzetről: sem nem háború, sem nem béke

Szalai Máté a gázai helyzetről: sem nem háború, sem nem béke

A palesztin–izraeli konfliktus aktualitásairól, a Hezbollah és Libanon szerepéről, az amerikai elnökjelöltek Izraelhez fűződő kapcsolatáról és Ciprus kapcsán az Európai Unió lehetséges szerepéről is beszélt Szalai Máté Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Zajlik a forradalom a munkahelyeken, egyre nagyobb szerepet kapnak a nők Magyarországon

Zajlik a forradalom a munkahelyeken, egyre nagyobb szerepet kapnak a nők Magyarországon

A nők nem jobb vezetők, mint a férfiak, ahogy a férfiak sem jobbak, mint a nők, együtt tudnak jót elérni, mert más világlátásuk van – hangzott el az Egyenlítő Alapítvány mai eseményén, ahol a "Sokszínűség és Befogadás: Gyakorlati útmutató és Esettanulmányok" kutatást mutatták be. Az eseményen elhangzott, hogy egyre több az olyan cég Magyarországon, ahol a rugalmas munkavégzés, a családbarát juttatások és a nők vezetői pozíciókba segítése alapjaiban épül be a szervezeti felfogásba és működésbe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×