eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Aréna-előzetes - Szalai Ádám: egy labdarúgó-világesemény mindig meghatározza a nyarat

A győzelem sokkal többet ad, mint egy-egy gól vagy gólpassz - mondta az InfoRádióban Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, aki a legszebb emlékeit is felidézi az Európa-bajnokságokról az Aréna csütörtök esti adásában.

"A labdarúgásban amikor világesemény, európai esemény van, az mindig meghatározza a nyarat. Nekem mindkettő óriási élmény volt, 2016-ban és 2021-ben is. A 2016-os azért, mert sok idő után kijutottunk, a 2021-es pedig azért, mert részben Budapesten volt, és a Covid időszakában az emberek már alig várták" - idézi fel Eb-emlékeivel kapcsolatban Szalai Ádám az InfoRádióban.

Az este 6 órakor az InfoRádió Aréna című adásában elhangzó teljes, egy órás interjúban szóba kerül még, hogy

  • melyik volt az a momentum, amelyik a leginkább megmarad egyik vagy másik Eb-ről
  • milyen magyar közönség előtt európa-bajnoki mérkőzést játszani
  • a tornán gólt szerezni, netán győzni
  • miben ad többet egy gól egy gólnál
  • mennyire kiszámíthatatlan egy-egy 90 perc
  • milyen "majdnem győzni" a németek ellen vagy döntetlent játszani a franciákkal
  • miért ült összeroskadva a Németországgal szembeni 2-2 után az öltözőben góllal, gólpasszal.

InfoRádió 88,1, Aréna - vendég: Szalai Ádám volt válogatott labdarúgó, csapatkapitány.

A műsorvezető: Farkas Dávid.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Mindeközben Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lőtték a várost. Tegnap délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát, a közép-ukrajnai Dnyipro városában pedig orosz rakétacsapás ért egy kilencemeletes lakóépületet. Tegnap újabb villámszankciókról döntött az EU az oroszok ellen, az amerikai hadsereg pedig 4,5 milliárd dollár értékű többéves szerződést ítélt oda a Lockheed Martinnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×