eur:
394.82
usd:
367.54
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: soccerbible.com

Eb-győzelmük esetén megválnának pénzdíjuktól az angol játékosok

Egybehangzó brit médiainformációk szerint a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében szereplő angol válogatott játékosai - amennyiben vasárnap megnyerik a tornát - jótékony célja fordítják a teljesítményükért járó jutalmukat.

A futballisták a brit állami egészségügyi szolgálatot (NHS) támogatják majd.

Az angol szövetség, az FA körülbelül 28 millió eurót kapna a sikerért, ennek mintegy 40 százaléka illetné a csapatot.

Ezt a körülbelül 11,12 millió eurót (3,9 milliárd forintot) továbbítaná a válogatott az NHS-nek, amelyet a pandémia kitörése óta támogat.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
395 alatt a forint

395 alatt a forint

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik. Összességében az látszik, ami az előző hetekben: a dollár az euróval szemben az 1,07 körül ingadozik, és az amerikai deviza kilengéseivel a forint is hol erősödik, hol gyengül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×