eur:
394.88
usd:
367.64
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotó a Puskás Aréna belső teréről 2019. október 27-én. Az új létesítmény, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel november 15-én.
Nyitókép: MTI/KKBK

Eldőlt, Hollandia–Csehország meccs lesz Budapesten

A labdarúgó Európa-bajnokság E-csoportjának utolsó mérkőzéspárjával eldőlt, hogy Szlovákia és Lengyelország is kiesett.

Így tehát biztossá vált, hogy biztosan Hollandia–Csehország nyolcaddöntőre kerül sor vasárnap este a Puskás Arénában.

Szlovákia 3 ponttal, mínusz ötös gólkülönbséggel zárta a harmadik helyen az E-csoportot, így pedig a két legrosszabb csoportharmadik egyike lesz, Ukrajna pedig továbbjutott.

A másik búcsúzó harmadik vagy a B-csoportos Finnország, vagy az F-csoport harmadik helyezettje lesz.

A magyar csoport harmadikja csak akkor eshet vissza a finnek mögé, ha három ponttal és mínusz hármas gólkülönbséggel zár. Az F-csoportból csak Portugália és Németország végezhet 3 ponttal, mindkettő akkor, ha vereséget szenved. Ám mivel mindkettőnek plusz egyes a gólkülönbsége, ahhoz, hogy a harmadikok rangsorában Finnország mögé essen vissza, négy góllal ki kell kapnia - foglalta össze a Nemzeti Sport.

Mivel csak két lehetőség maradt arra, mely négy csoport harmadikja jut tovább, biztossá vált, hogy Hollandia a D-csoport harmadikjával, azaz Csehországgal játszik vasárnap 18 órától a Puskás Arénában.

A nyolcaddöntőből már négy párosítás biztos

Budapesten Hollandia–Csehország, Amszterdamban Wales–Dánia, Londonban Olaszország–Ausztria, Koppenhágában Horvátország–Spanyolország mérkőzés lesz.

Az A, a B, a C és a D-csoport 3. helyezettjének továbbjutása esetén ezek a párosítások jönnének ki:

Belgium–Svájc, Hollandia–Csehország, Svédország–Finnország és F1–Ukrajna

Az A, a C, a D és az F-csoport 3. helyezettjének továbbjutása esetén:

Belgium–F3, Hollandia–Csehország, Svédország–Ukrajna és F1–Svájc

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×