eur:
392.78
usd:
363.43
bux:
72237.38
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Thomas Eisenhuth/RB Leipzig

Bosszantó: ennyin múlhatott Szoboszlai Dominik Eb-szereplése

A középpályás nem látta élőben a portugálok elleni mérkőzést, mert annál a specialistánál kezelteti sérülését, akinél a télen elkezdte.

Egy osztrák újságíró szerint hat nap kezelésen múlt, hogy Szoboszlai Dominik is ott lehessen az Eb-n. „Szoboszlai túl későn fájdalommentes” – ezzel a címmel írt blogjában a magyar foci reménységéről egy neves osztrák sportújságíró. Peter Linden írásából kiderül: különösen azért fájhat Szoboszlai Dominik szíve, mert két héttel késte le a keretszűkítést: hétfőn már fájdalommentes volt. Ez volt a hatodik napja újra a nemzetközi hírű osztrák specialistánál, Franz Leberbauernél – írja a borsonline.hu.

A télen nála kezdte Salzburgban a szeméremcsont-gyulladása miatti rehabilitációját, jól is haladt, de új német klubja, az RB Leipzig pár hét múltán visszarendelte – akkori hírek szerint a lipcseiek túl drágának találták a különleges gyógymódot. Linden szerint vélhetően azért bukta karrierje első nagy válogatott tornáját a középpályás, mert Oliver Mintzlaff lipcsei klubvezér nem engedte, hogy Leberbauernél folytassa a májusig tervezett kezelést.

A futballista édesapja, Szoboszlai Zsolt a lapnak elmondta, fia éppen a kezelések miatt nem látja élőben társai Eb-meccseit.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Ha a szolgáltatások nem drágulnának olyan ütemben, ahogy azt teszik 2024-ben, már valószínűleg teljesült volna a Magyar Nemzeti Bank (MNB) inflációs célja. A szolgáltatásinfláció Magyarországon volt a legmagasabb uniós összevetésben májusban. De vajon tényleg a bankok és a telekommunikációs cégek visszamenőleges áremelései tehetnek minderről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×