eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa, miután csapata 2-1-re győzött a Zenit ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának lipcsei mérkőzésén 2019. október 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Euro 2020: Gulácsi Péter meglepő győztes-tippje

Gulácsi Péter szerint a német labdarúgó-válogatott akár meg is nyerheti a pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságot.

"Az összes szakértő Franciaországot, Belgiumot vagy Portugáliát tartja esélyesnek, én viszont továbbra is úgy gondolom, hogy Németország azonos szinten van ezekkel a csapatokkal. Ha jó formába kerülnek, szerintem komoly szerepük lesz a tornán a németeknek, sőt meg is nyerhetik" – nyilatkozta az RB Leipzig magyar válogatott kapusa a sportschau.de portálon.

A 31 éves futballista szerint az Európa-bajnok Portugália és a világbajnoki címvédő Franciaország elleni csoportmeccseken saját szurkolóik előtt meglepetést okozhatnak, de ehhez az kell, hogy tökéletes napot fogjanak ki, és egy kis szerencséjük is legyen.

A csoportkörből a négy legjobb harmadik helyezett is továbbjut, ezért Gulácsi szerint egy győzelem elegendő lehet a nyolcaddöntőbe kerüléshez.

A lipcsei kapus a legutóbbi szezonban 15-ször produkált kapott gól nélküli mérkőzést, és az Európa-bajnokságon is erre a jó teljesítményére akar építeni. Példaként az immár százszoros válogatott német Manuel Neuert említette.

"Manuelnek mindig sikerül tudása legjavát nyújtania a legfontosabb meccseken. Csak akkor leszek egy lépéssel közelebb az ő szintjéhez, ha ezt én is meg tudom tenni" - vélekedett.

A magyarok egy hét múlva a portugálokat, jövő szombaton a franciákat fogadják a Puskás Arénában, majd június 23-én a németek vendégei lesznek Münchenben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×