eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ünnepli gólját a labdarúgó Nemzetek Ligája harmadik fordulójában játszott Svédország-Portugália mérkőzésen a stockholmi Friends arénában 2020. szeptember 8-án. Ronaldo 100. és 101. válogatottbeli góljával a címvédő és Európa-bajnok Portugália 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Mario Cruz

Madridban készült a magyarok elleni Eb-meccsre Portugália

Gól nélkül végeztek a spanyolok az Eb-címvédővel.

A részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott barátságos mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott az Eb-címvédő portugálokkal Madridban.

A korosztályos francia válogatott de bilbaói nevelésű Aymeric Laporte - aki a Manchester City alkalmazásában áll - ezen a mérkőzésen mutatkozott be a spanyol válogatottban, méghozzá kezdőként.

A kontinensbajnokságon a portugálok az F csoportban majd a társrendező magyarok ellen kezdenek a Puskás Arénában június 15-én, azt követően a németekkel Münchenben, a világbajnoki címvédő franciákkal pedig ugyancsak Budapesten találkoznak.

A szintén Eb-házigazda spanyolok az E csoportban mindhárom meccsüket Sevillában játsszák sorrendben a svéd, a lengyel és a szlovák együttessel.

Spanyolország-Portugália 0-0

Észak-Macedónia - Kazahsztán 4-0 (1-0)

Finnország-Észtország 0-1 (0-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×