eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
LEIPZIG, GERMANY - OCTOBER 23: Peter Gulacsi of RB Leipzig in action during the UEFA Champions League match between RB Leipzig and Liverpool at Red Bull Arena on October 23, 2024 in Leipzig, Germany. (Photo by Hesham Elsherif/Anadolu via Getty Images)
Nyitókép: Hesham Elsherif/Anadolu via Getty Images

Gulácsi Péter: ez nagyon kiábrándító

Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa szerint a Liverpool elleni szerda esti hazai vereség után a folytatásban már nyomás alatt játszanak majd a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszában.

Az ex-lipcsei Szoboszlai Dominikkal felálló angol csapat Darwin Núnez 27. percben szerzett góljával győzött, és ezzel továbbra is százszázalékos, ugyanakkor a Leipzignek három forduló után nincs pontja.

„Ez nagyon kiábrándító! Már most nyomás alatt vagyunk. Még van öt mérkőzésünk hátra, ezek szintén nem lesznek könnyűek” – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Gulácsi.

Arne Slot, a liverpooliak vezetőedzője jelezte: nagyon boldogok a győzelem miatt, egy nehéz idegenbeli meccsen gyűjtötték be a három pontot.

„Nagyrészt mi irányítottuk a játékot, kivéve talán az utolsó 15 percet, amikor két fontos pillanatban szükségünk volt a védelemre és a kapusunkra. Ha döntetlennel távoztunk volna innen, úgy érezném, hogy tényleg elvesztettünk valamit” – fogalmazott.

A lipcsei Gulácsi és Willi Orbán, valamint a túloldalon Szoboszlai végig a pályán volt.

Három fordulót követően a Liverpool 9 pontjával és 6–1-es gólkülönbségével a második helyen áll, a valamennyi összecsapását egy góllal elveszítő Leipzig pedig a 31. a 36-os főtáblán.

Címlapról ajánljuk
Egységes ügyeleti rendszer: vitába száll a mentőszolgálat az orvoskamarával

Egységes ügyeleti rendszer: vitába száll a mentőszolgálat az orvoskamarával

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint jól és zavartalanul működik az egységes ügyeleti rendszer. Győrfi Pál az InfoRádióban elmondta: Budapesten az október 1-jei indulás óta már több mint ötezer beteget láttak el, köztük 1300 18 éven alulit. A szóvivő azt is közölte: a betegek 95 százaléka enyhe tünetekkel keresi fel az ügyeletet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 25. 22:07
×
×
×
×