eur:
397.66
usd:
358.41
bux:
74158.95
2024. október 1. kedd Malvin
Paris, France - September 27: Ousmane DembĂŠlĂŠ of PSG in action during the Ligue 1 McDonalds match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais FC 1901at Parc des Princes on September 27, 2024 in Paris, France. (Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: Getty Images

Összeveszett edzőjével, nem lesz ott az esti BL-mérkőzésen a világbajnok sztárfocista

A támadó nagyszerű formában kezdte a szezont, a keddi, Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen mégsem léphet pályára Luis Enrique döntése értelmében.

Nem utazott el a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatával az Arsenal elleni mai, londoni Bajnokok Ligája-mérkőzésre Ousmane Dembélé, aki kikerült a párizsiak első keretéből – írja az Origo a L'Équipe értesülése alapján.

A francia lap szerint nem sérülés az oka a világbajnok támadó távolmaradásánák, hanem az, hogy összekülönbözött a PSG vezetőedzőjével, Luis Enriquével. A spanyol szakember állítólag bírálta Ousmane Dembélé néhány, pályán meghozott döntését a Rennes ellen 3-1-re megnyert bajnoki mérkőzés után, amit azonban nem vett jó néven a futballista.

„Ha valaki nem tartja tiszteletben a csapat elvárásait, az azt jelenti, hogy nem áll készen a játékra. Nagyon fontosnak tartom ezt a hetet, a keddi BL-találkozó és a következő, Nice elleni bajnoki meccs is fontos lesz.

Minden játékosomnak készen kell állnia, ennek következtében kihagytam őt. A legjobbat akarom a csapatomnak, és ez az én döntésem”

– idézi a The New York Times Luis Enriquét. A tréner hozzátette: a történtek ellenére nincs problémája a játékossal, nem akar „szappanoperát kreálni”, csak elvárja, hogy felelősségteljesen viselkedjen, és rendelje alá személyes ambícióit a csapata érdekeinek.

Ousmane Dembélé egyébként kiváló formában kezdte a szezont, hat forduló alatt négy gólja és négy gólpassza van a francia bajnokságban.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×