eur:
400
usd:
362.37
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra
Aerial view of a football match, soccer. Football field and Footballers from drone top down view
Nyitókép: sandsun/Getty Images

Komoly következménye lett az Atlético–Real meccs félbeszakadásának

Az Atlético Madrid szurkolói a jövőben nem viselhetnek a fővárosi alakulat stadionjában olyan ruhadarabot, amely elrejti az arcukat.

A tilalmat a spanyol futballklub az után vezeti be, hogy a hazai drukkerek viselkedése miatt vasárnap este félbeszakadt a Real Madriddal vívott, végül 1-1-es döntetlennel zárult bajnoki örökrangadó. A játék mintegy húsz percig szünetelt annak nyomán, hogy az Atlético szélsőséges hívei 0-1-es állásnál, a második félidő közepén különféle tárgyakat dobáltak a pályára, a játékvezető pedig a botrányos közjáték miatt az öltözőbe küldte a csapatokat.

A hazai ultrák hangadói a derbi előtt arra szólították fel társaikat, hogy viseljenek maszkot, mert akkor elkerülhetik, hogy azonosítsák őket a hatóságok. Az Atlético mostani bejelentése szerint hamarosan beépítik a klub belső szabályzatába minden olyan ruhadarab stadionon belüli használatának tilalmát, amely alkalmas a személyazonosság elfedésére. A szabályt megszegő szurkolókat eltávolítják a nézőtérről, s megfosztják őket klubtagságuktól - áll a madridiak közleményében.

Nyolc forduló után az Atlético 16 ponttal harmadik a La Ligában a 18 pontos Real Madrid és a 21 ponttal éllovas FC Barcelona mögött.

Címlapról ajánljuk
BL élőben: Pályán a Liverpool, az RB Leipzig és a Real Madrid

BL élőben: Pályán a Liverpool, az RB Leipzig és a Real Madrid

A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján kilenc mérkőzést rendeznek. Az első két mérkőzés kihagyott büntető mellett öngólokat is hozott. A késő esti programban szerepel a Liverpool–Bologna, a Lille–Real Madrid és az RB Leipzig–Juventus mérkőzés is.

Izraeli válaszcsapástól tart Irán - számba vettük a lehetőségeket

A zsidó államra mért tömeges rakétacsapás nem maradhat válasz nélkül - közölte Benjamin Netanjahu. Katonai elemzők most azt találgatják, vajon konkrétan mire gondolhatott az izraeli kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×