eur:
397.95
usd:
359.53
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra
DAMMAM, SAUDI ARABIA - SEPTEMBER 20: Cristiano Ronaldo of Al Nassr celebrates after scoring the 1st goal during the Saudi Pro League match between Al Ettifaq and Al Nassr at Al Ettifaq Stadium on September 20, 2024 in Ad Dammam, Saudi Arabia.  (Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)
Nyitókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Megható pillanat: Cristiano Ronaldo nem a megszokott módon ünnepelte újabb gólját – videó

Az ötszörös aranylabdás futballista az al-Nasszr második gólját szerezte az al-Rajjan elleni ázsiai BL-mérkőzésen.

Cristiano Ronaldo csapata, a szaúdi al-Nasszr otthon 2–1-re legyőzte a katari al-Rajjant az ázsiai Bajnokok Ligája hétfői játéknapján. A hazaiak góljait Sadio Mané és Cristiano Ronaldo szerezték. Az ötszörös aranylabdás portugál futballista Abdulrahman Ghareeb passzát követően állítgatás nélkül ballal a hosszú felső sarokba bombázta a labdát.

A Real Madrid, a Manchester United és a Juventus korábbi játékosa pályafutása 904. gólját nem a tőle megszokott módon ünnepelte, hanem kifutott a szögletzászlóhoz, majd két karját az ég felé emelte. Cristiano Ronaldo édesapja emlékének szentelte gólját, aki hétfőn lett volna 71 éves – írja a sport365.hu.

Az Európa-bajnok labdarúgó édesapja 2005 szeptemberében májzsugorban halt meg, Cristiano Ronaldo pedig a portugál válogatott Oroszország elleni vb-selejtezője előtti estén értesült a hírről.

Cristiano Ronaldo négy gólnál és egy gólpassznál tart a jelenlegi szaúdi bajnoki idényben, míg a Szuperkupában kétszer volt eredményes egy assziszt mellett.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×