eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Szongoth Domán (b) és Majoross Gergely szövetségi kapitány a férfi jégkorong olimpiai selejtezőtorna 2. fordulójában játszott Szlovákia-Magyarország mérkőzésen Pozsonyban 2024. augusztus 30-án. A szlovák válogatott 7-3-ra győzött.
Nyitókép: MTI/TASR/TASR/Jakub Kotian

A három gólos előny sem volt elég a hokisoknak

A negyedik helyen végzett a magyar férfi jégkorong-válogatott a pozsonyi olimpiai selejtezőben, miután a vasárnapi tét nélküli mérkőzésen háromgólos vezetést követően szétlövés után 4-3-ra kikapott az osztrák csapattól.

Már az első harmadban sikerült elhúznia a magyar együttesnek, de

a rivális 44 másodperccel a vége előtt egyenlített,

a rávezetésekben pedig jobbnak bizonyult.

A magyarok tétmérkőzésen legutóbb 1977. március 11-én, a tokiói B-csoportos vb-n tudták legyőzni az osztrákokat, azóta ez volt a kilencedik vereség sorozatban. A nyáron kinevezett szövetségi kapitánynak, Majoross Gergelynek továbbra sincs nyertes találkozója.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.

Jól áll az AfD a német választásokon

Az Alternatíva Németországnak jobboldali párt nyerte meg a vasárnap tartott tartományi választásokat a németországi Türingiában a szavazóhelyiségeket elhagyók körében készített felmérések (exit poll) tanúsága szerint, és a szomszédos Szászországban is versenyben van a győzelemért a Kereszténydemokrata Unióval.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×