eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 17. szombat Jácint
A ferencvárosi Lisztes Krisztián a labdarúgó Konferencia-liga csoportkör harmadik fordulójában játszott Genk - Ferencvárosi TC mérkőzés előtt a genki Cegeka Arénában 2023. október 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Mintha kissé káosz lenne Lisztes Krisztián frankfurti története körül

Megkapta a mezszámát, ami elvileg jót jelentene, közben viszont megjelent egy újságcikk egy olyan forgatókönyvvel, amely egyáltalán nem lehetetlen.

Megkapta mezszámát Frankfurtban a Ferencváros labdarúgócsapatától igazolt új magyar támadó, a 23-as trikón Lisztes Krisztián neve szerepel majd a klub hivatalos közlése szerint, ami jó hírnek számít azt alapul véve, hogy számolnak vele a klubnál.

Német lapinformációk szerint viszont közben "van valami a levegőben", Dino Toppmöller, az Eintracht vezetőedzője játékosbőséggel küzd, aminek az lehet a vége, hogy a frankfurtiak kölcsönadják a még mindig utánpótláskorú csatárt, méghozzá azonnal.

A Frankfurter Rundschau cikke szerint Mario Götze, Can Uzun és Faresz Saibi is Lisztes posztján vétetik számításba, így a több mint 4 millió euróért vett játékosából rögtön ki is venne pénzt a csapat a kölcsönadás útján. Hogy hol játszhat Lisztes Krisztián, arról semmilyen információ sincs a Sportal összefoglalója szerint.

Címlapról ajánljuk

Elhunyt Novák Ferenc koreográfus

Novák Ferenc, közismert nevén Tata halálhírét a család tudatta szombaton. A Kossuth-díjas, Nemzet Művésze elismeréssel kitüntetett koreográfus, rendező, etnográfus 93 éves volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×