eur:
395.64
usd:
360.49
bux:
71673.12
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
A magyar játékosok ünneplik győzelmüket a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. Elöl Szoboszlai Dominik.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nemzetek Ligája: indulhat a roham a bérletekért

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ismét bérleteket kínál a szurkolóknak a Nemzetek Ligájában sorra kerülő három hazai összecsapásra.

Marco Rossi A divízióban szereplő együttese szeptember 10-én Bosznia-Hercegovinát, október 11-én Hollandiát, november 19-én pedig Németországot fogadja a Puskás Arénában. Első körben már idén tavasszal is lehetett öt mérkőzésre szóló bérletet vásárolni, pénteken délelőtt 10 órától pedig megkezdődik a bérletárusítás újabb szakasza is, ezúttal már csak a három őszi hazai mérkőzésre. Az akció a készlet erejéig vagy augusztus 31-ig tart.

Sipos Jenő elárulta: a bérletvásárláshoz nincs szükség regisztrációra vagy klub/futballkártyára, a személyes adatok megadása viszont kötelező. Egy szurkoló legfeljebb négy bérletet vásárolhat.

Amennyiben ebben az időszakban nem fogy el az összes bérlet, akkor a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzésre szeptember 2-án indul a jegyértékesítés.

A magyar válogatott szeptember 7-én Düsseldorfban Németország vendégeként kezdi meg a sorozatot, erre az összecsapásra a napokban már elkezdődött a belépők értékesítése a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A szurkolók a düsseldorfi mérkőzésre vouchert vásárolhatnak, amelyet később jegyre válthatnak.

Címlapról ajánljuk
Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Három embert letartóztattak, egyet még keresnek azt követően, hogy megkéselték a labdarúgó-Eb spanyol tinisztárjának édesapját. A férfit a Barcelonához közeli Mataróban, egy parkolóban támadták meg.
VIDEÓ
Zelenszkij minden eddiginél tovább menne Oroszország támadásában, tudhattak a nyugatiak Kijev közelgő akciójáról – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Zelenszkij minden eddiginél tovább menne Oroszország támadásában, tudhattak a nyugatiak Kijev közelgő akciójáról – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra kéri a szövetségeseit, hogy engedélyezzék a nagy hatótávolságú csapásokat Oroszországon belüli célpontokra. Ezzel is tovább gyengítené Vlagyimir Putyin háborúját. Az ukrán elnök főtanácsadója, Mihajlo Podoljak a The Independentnek adott interjújában kifejtette Ukrajna meglepetésszerű támadásának okait Oroszország területe ellen. A beszélgetés közben több olyan információ is elhangzott, amely eddig nem volt ismertek a szélesebb közönség előtt. Azt is elmondta, hogy Kijev titkos csatornákon keresztül tájékoztatta a nyugati hatalmakat, hogy mire készülnek Kurszknál. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 15. 20:16
×
×
×
×