eur:
393.18
usd:
359.77
bux:
71887.78
2024. augusztus 12. hétfő Klára
fotó: honvedfc.hu
Nyitókép: fotó: honvedfc.hu

Érdekes átigazolás jöhet a magyar fociban

A Budapest Honvédtől a Kecskeméthez szerződhet a korábbi utánpótlás-válogatott Bocskay Bertalan

Az NB1.hu ír arról, hogy a 22 éves középpályás biztosan elhagyja a fővárosi egyesületet. Erről a játékos a közösségi oldalán már posztolt. távozását, erről itt írtunk. "7 év, de lehet, hogy egy kicsit több… Köszönök mindent, amit kaptam a Honvédtól, soha nem felejtem el ezeket az éveket, hiszen itt nőhettem fel, valóra válhattak azok a célok, amelyekről kisgyerekként álmodtam!”

A szaklap úgy tudja, hogy az U21-es válogatott Bocskay Bertalan az NB I-ben szereplő Kecskeméti TE játékosa lehet, szerződtetését már a hét elején bejelentheti a lila-fehér klub.

A focista korábban megfordult a Szerb Szuperligában szereplő Topolyánál is, 71 meccsen lépett pályára a Kispest első csapatában, ezeken a találkozókon két gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk

Így értékelte a világsajtó az olimpiát

A nemzetközi sajtó szerint a vasárnapi záróünnepség nem volt olyan látványos, mint a megnyitó, a párizsi olimpia azonban a koronavírus-járvány okozta üresség után visszahozta a sportba a lelkesedést, a szenvedélyt és utat mutatott Los Angelesnek, egyben mércét állított a következő helyszíneknek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×