eur:
397.92
usd:
363.94
bux:
70404.31
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Nyitókép: Pixabay

Lemondott a Kisvárda edzője

Feczkó Tamás kedden lemondott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda Master Good vezetőedzői posztjáról.

A klub honlapja szerint a tréner lemondását Révész Attila sportigazgató elfogadta, a végleges megoldás megtalálásáig ő felügyeli a szakmai stáb munkáját.

„Nem ért váratlanul Feczkó Tamás lemondása. Én sem voltam elégedett az eddigiekkel, úgy éreztem, több játékos is visszaélt a jóindulatával és a bizalmával. Mivel ennek az évnek a szereplése kockázatokkal jár, ezért elfogadtam a lemondását” – nyilatkozta Révész.

Feczkó Tamás tavaly novemberben lett vezetőedző Kisvárdán, irányításával hét győzelem, három döntetlen és tíz vereség volt a csapat mérlege az élvonalban, ahonnan 11. helyezettként kiesett. Az NB II-ben két vereséggel rajtoltak a szabolcsiak, előbb a Vasas FC otthonában, majd házigazdaként a Budafoki MTE ellen maradtak pont nélkül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
A háborús veszély mantrázása betehet a magyar gazdaságnak

A háborús veszély mantrázása betehet a magyar gazdaságnak

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A mai műsorban egy témánk volt. Már a hétvégi-hétfői globális tőzsdei leolvadás előtt jelentősen csökkent a magyar gazdaság növekedési kilátása, erről tanúskodik az ING Bank elemzése, amelynek keretében a pénzintézet 2,2%-ról 1,5%-ra rontotta le becslését a magyar gazdaság idei potenciális növekedésével kapcsolatban. Erre azt követően került sor, hogy a KSH közzétette a 2024-es második negyedévről szóló jelentését, amely szerint a magyar GDP negyedéves alapon 0,2 százalékkal zsugorodott. Az adásban a rengeteg kockázatot feltáró elemzésről és persze a tegnapi tőzsdei leolvadásról is kérdeztük Virovácz Pétert, a pénzintézet vezető elemzőjét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×