eur:
390.61
usd:
359.88
bux:
73622.19
2024. július 23. kedd Lenke
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Szoboszlai Dominik az Egyesült Államokba utazott

A Liverpool az USA-ban tart edzőtábort.

Az angol együttes kedden közösségi oldalán tette közzé a 28 fős utazó névsort, aminek tagja a magyar válogatott csapatkapitánya is.

Az Európa-bajnokság és a Copa America miatt egyelőre meglehetősen foghíjas a Liverpool kerete, amelyben ezúttal nincs ott például a brazil Alisson, a holland Virgil van Dijk és Cody Gakpo, az angol Trent Alexander-Arnold, az argentin Alexis Mac Allister, a portugál Diogo Jota, az uruguayi Darwin Nunez és a kolumbiai Luis Diaz sem.

Az immár a holland Arne Slot irányította Liverpool szombaton Pittsburghben a spanyol Betisszel, jövő csütörtökön Philadelphiában az Arsenallal, majd három nappal később a dél-karolinai Columbiában a Manchester Uniteddel találkozik, utolsó előkészületi mérkőzését pedig augusztus 11-én, már hazai pályán a spanyol Sevillával vívja.

A Vörösök a Premier League nyitófordulójában augusztus 17-én az újonc Ipswich otthonába látogatnak.

Címlapról ajánljuk

Uniós pénz blokkolásával válaszol Magyarország az ukrán olajleállítási lépésre

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy interjúban számolt be a magyar döntésről azután, hogy Kijev egy szankciós intézkedéssel leállította az orosz Lukoil Ukrajnán áthaladó szállításait. Ez hazánkon kívül Szlovákiát is érzékenyen érinti, a két ország közösen fordult az Európai Bizottsághoz, de ezen kívül további lépések jönnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
Közeledik az orosz hadsereg Pokrovszk felé, balhé van az ukrán vezérkarban - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Közeledik az orosz hadsereg Pokrovszk felé, balhé van az ukrán vezérkarban - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Lassan, de biztosan nyomul előre az orosz hadsereg a Donbaszban, majdnem minden nap elesik egy kisebb falu a frontvonal környékén. Tegnap Lozuvackét foglalták el az oroszok, félúton vannak Avgyijivkától Pokrovszk felé. A helyzetet továbbra sem tudják stabilizálni a Donbasz ukrán védői. Közben Harkiv megyében is ér el az orosz hadsereg kisebb sikereket. Az ukrán vezetés egyre nyitottabbnak tűnik a tárgyalásokra. Mindeközben orosz lapok arról írnak: orosz ellenzéki vezetők puccskísérletet szerveznek a Putyin-vezetés ellen. A kedvezőtlen frontvonali események miatt egymásnak esett az ukrán katonai vezérkar és az Azov gárdista dandár. Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×