eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó-bajnokság Liverpool FC-Chelsea mérkőzésén Liverpoolban 2024. január 31-én.
Nyitókép: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa 2024. január 31-én. MTI/EPA/Adam Vaughan

Gyorsan leszedte a pályáról Szoboszlai Dominikot az új Liverpool-edző

Nem sikerült jól az idénykezdet a csapatnak sem, másodosztályú ellenfél verte. Nagy utazás következik.

Megkezdte éles felkészülését Szoboszlai Dominik és a Liverpool, az új edző, Arne Slot 25 játékost cserélgetett az angol másodosztályú Preston North End elleni idénynyitó edzőmeccsen, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya alig bő fél órát kapott - Mohamed Szalah is csak egy félidőt -, a csapat pedig 1-0-s vereséget szenvedett - derül ki az Origo beszámolójából.

A mérkőzés zárt kapus volt.

Az állandó csapattagok közül Conor Bradley, Jarell Quansah, Kosztasz Cimikasz, Curtis Jones, Harvey Elliott és Endo kapott lehetőséget a Preston ellen.

Az Európa-bajnokságon és a Copa Américán szerepelt játékosok közül még 11-en nem kezdték el a felkészülést a csapattal, ők nem is voltak ott a meccskeretben.

A gárda kedden repülőre ül, Amerikában a Real Betis, az Arsenal és a Manchester United ellen is fellép majd.

Címlapról ajánljuk

Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

A jelölt kevés konkrétumot mondott a republikánusok konvencióját lezáró beszédében, inkább olyan kérdéseket vetett fel, amelyek széles körben érintik a szavazókat – mondta az InfoRádióban az NKE tudományos munkatársa, aki beszélt az egyre nagyobb nyomás alá kerülő Joe Bidenről is, aki visszaléphet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×