eur:
393.18
usd:
362.75
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Thiago Alcántara (b) és Andy Robertson, az FC Liverpool játékosai a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott FC Liverpool-RB Leipzig visszavágó mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. március 10-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Visszavonult Szoboszlai Dominik csapattársa

A 33 éves Thiago Alcantara több klubcsapattal is BL-győztes volt.

Bejelentette visszavonulását Thiago Alcantara, a spanyolok brazil származású futballistája, aki az előző szezonban Szoboszlai Dominik klubtársa volt az FC Liverpoolban.

A 33 éves játékos a közösségi oldalán közölte döntését.

Az Olaszországban született Alcantara - akinek édesapja a korábbi brazil válogatott Mazinho - a legsikeresebb időszakát a Bayern Münchennél töltötte 2013 és 2020 között, a bajorokkal Bajnokok Ligáját, valamint hét német bajnoki címet és négy Német Kupát nyert. A BL-serleget 2011-ben az FC Barcelona tagjaként is a magasba emelhette, és háromszoros spanyol bajnoknak is vallhatja magát.

A spanyol válogatottban 2011 és 2021 között 46-szor lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvényt Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×