eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a csapat sajtótájékoztatóján a leverkuseni BayArenában 2023. március 8-án. A magyar bajnok labdarúgócsapat másnap a Bayer Leverkusen ellen lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjében.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Sztanyiszlav Csercseszov Szombathelyen bukkanhat fel

Két felkészülési mérkőzést is rendeznek kedden Magyarországon, igaz, nem Eb-résztvevő csapatok részvételével.

Az izraeliek szombaton Debrecenben játszottak, ma pedig Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban lépnek pályára, Fehéroroszország ellen. A Jerusalem Post hosszasan ír a válogatottjukról, elsősorban még mindig a magyarok elleni találkozó a téma, de megemlíti azt is, milyen örömet szerzett a játékosoknak is a közvetlenül a mérkőzés előtt kapott hír, hogy a biztonsági erők négy túszt kiszabadítottak a Hamász fogságából.

A szövetségi kapitány, Ran Ben Shimon másodszor irányítja majd a válogatotat ma, mint mondta, játékosaival egyetértve, a mostani ellenfél várhatóan könnyebb lesz, mint az Eb-résztvevő magyar volt, amely meglepte őket a debreceni meccs elején.

Szombathelyen, a Haladás Sportközpontban Azerbajdzsán és Kazahsztán válogatottja mérkőzik. Az azeriek pénteken már játszottak a vasi vármegyeszékhelyen, 3-1-re kikaptak az Eb-re készülő albánoktól.

A kazahok szövetségi kapitánya június 3. óta Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros korábbi edzője. Kinevezését a kazah szövetség is megerősítette. Ugyanakkor nem szerepel a kazahok a múlt heti, jereváni mérkőzésükről, illetve a mostani szombathelyi felkészülésükről szóló képein sem.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Megkezdődött az előrehozott francia nemzetgyűlési választás első fordulója vasárnap, amely az orosz-ukrán háború nyugati támogatása szempontjából is kritikus fontosságú a francia szélsőjobb várható győzelme tükrében. Közben szombaton napközben hét halálos áldozattal járó orosz rakétatámadások érték az ukrajnai zaporizzsjai térségben Vilnianszk városát, többek között a főteret is, amely láttán Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét azt szorgalmazta, hogy a nagyhatalmak küldjenek hatékony légvédelmi rendszereket és hosszú hatótávolságú rakétákat. Vasárnap reggel az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy 36 ukrán drónt fogott el az éjjel. Vasárnapi hírfolyamunk a konfliktusról alább olvasható.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×