eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Arne Slot, a Feyenoord vezetőedzője a csapat rotterdami sajtóértekezletén 2023. október 24-én, az SS Lazio ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkőzés előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Olaf Kraak

Szoboszlai Dominik egy régi-új csapattársat kaphat az új vezetőedző által

Ugyan hivatalosan még nincs bejelentve, de nyílt titok, hogy Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Liverpool vezetőedzői székében, és már egy friss kiszemeltje is van.

A Feyenoord kispadjáról búcsúzó holland szakembernek a hírek szerint kevesebb dolga lesz az átigazolásokkal, mint német elődjének, de a szintén megújuló sportszakmai vezetőség is az ő elképeléseit figyelembe véve készül a nyári transzferekre - írja a Bors.

Az egyik kiszemeltjük hasonló pozícióban játszik, mint Szoboszlai Dominik.

A remek őszi produkciója után, tavaszra - újévi sérülése elhúzódása után - visszaesett magyar középpályásnak a kommentárok szerint mégsem kell aggódnia, sőt!

Lipcsében már játszottak együtt Dani Olmóval, aki, miután Szoboszlai tavaly távozott a csapattól, átvette jobb oldali támadó középpályási pozícióját.

A tervezett erősítésről beszámoló liverpool.com szerint Olmo és Szoboszlai párosának liverpooli újraegyesülésével nőnének Arne Slot variációs lehetőségei a támadójátékban: szerepelhetnek egymás melletti támadó középpályásokként, de az is elképzelhető, hogy a jobbszélső Mohamed Szalah várható távozása esetén a magyar válogatott sztárja kerülhet előrébb a csatársorba.

Mint írják, Dani Olmo megszerzése hasonló forgatókönyv szerint mehet végbe, mint tavaly az élő szerződésből 70 millió euróért kivásárolt Szoboszlai Dominiké. A 26 éves, 33-szoros spanyol válogatott labdarúgó a papírforma szerint 2027 nyaráig még a Lipcsében játszik, ám a szerződése egyik záradéka alapján 60 millió eurós vételi ajánlat esetén a németeknek el kell engedniük.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×