eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brazil Nagydíjának szabadedzésére a Sao Pauló-i Interlagos pályán 2023. november 3-án. A futamot november 5-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Isaac Fontana

Sainz Melbourne-ben már versenyezni fog

Felépült vakbélműtétje után, így ott lesz a hétvégi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője.

Az olasz csapat szerdán közölte, hogy a 29 éves pilóta két napja már Melbourne-ben tartózkodik, teljesen rendbe jött az operációt követően, és versenyezni fog.

Sainzról másfél hete, a Szaúdi Nagydíj első szabadedzése után közölték, hogy vakbélműtét vár rá, így a további programban már nem vett részt Dzsiddában. Akkor a 18 éves tartalékpilóta, Oliver Bearman helyettesítette, és a brit versenyző hetedikként zárt pályafutása első F1-es futamán.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×