eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Már állva tapsolt övéinek az Újpest szurkolótábora, amikor...

A hosszabbításban mentett pontot a Megyeri úton a magyar labdarúgó NB I első számú kiesőjelöltje.

Az Újpest hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.

A gól nélküli első félidőben a házigazda Újpest nagy fölényben futballozott, túl sok veszélyes helyzetet azonban ez nem eredményezett. A vendégek mélyen visszahúzódva védekeztek, így gyakorlatilag feladták a támadások lehetőségét, az első játékrészben még csak gólszerzési próbálkozásuk sem volt.

Aztán a fordulást követően rögtön gólra váltotta első lehetőségét a Mezőkövesd, Drazic gyönyörűen robogott el a bal oldalon, majd egy csellel bevárta a társakat és kihagyhatatlan helyzetbe hozta a korábbi újpesti Csekét, aki a léc alá lőtt.

A kapott gólt követően természetesen újra átvette a kezdeményezést az Újpest és gyakorlatilag a lefújás pillanatáig nyomott. A nyomás a 83. percben büntetővé érett, a csereként pályára lépő Csoboth harcolta ki a 11-est, amit Ljujic értékesített - a támadó szeptember óta először volt eredményes. Bő egy perccel később újra Csoboth volt a főszereplő, tökéletes ütemben érkezett egy beadásra, és október óta az első góljával megszerezte a vezetést a lila-fehéreknek.

Úgy tűnt, ez három pontot érhet a fővárosiaknak, azonban a vendégek a 92. percben Banai kapus hibája után egyenlítettek.

A lila-fehérek a hajrában, a csereként pályára lépett Csoboth Kevin vezetésével fordítottak, a vendégek azonban a legvégén egy szöglet után egyenlítettek.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Ljujic (84., 11-esből), Csoboth (86.), illetve Cseke (50.), Karnyickij (92.)

sárga lap: Mack (53.), Mörschel (77.), illetve Kojnok (83.)

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×