eur:
394.75
usd:
366.01
bux:
71487.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
SHEFFIELD, ENGLAND - MARCH 4: Kai Havertz of Arsenal celebrates scoring his teams fourth goal during the Premier League match between Sheffield United and Arsenal FC at Bramall Lane on March 4, 2024 in Sheffield, England. (Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)
Nyitókép: Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Megszületett a százötvenezredik gól a Premier League-ben

Kai Havertz, az Arsenal német futballistája szerezte az angol élvonal történetének százötvenezredik gólját.

A 24 esztendős futballista hétfő este a Sheffield United otthonában aratott 6–0-s győzelem alkalmával a negyedik gólt lőtte, ez volt a jubileumi találat az első osztályban.

Fölényes győzelmével a londoni gárda 63 éves angol rekordot is beállított: sorozatban a harmadik idegenbeli bajnoki mérkőzésén diadalmaskodott legalább ötgólos különbséggel, erre eddig csak 1961-ben a Burnley volt képes.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Közeleg az egyetemi ponthatárok kihirdetése, ezért mostanában egyre több családban és fiatal felnőttben merül fel a kérdés: mire figyeljenek a bank kiválasztásakor? Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak diákszámla-konstrukciót a leendő ügyfelek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×