eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Zalaegerszegi akció a kisvárdai kapu előtt az OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a kisvárdai Várkert Stadionban 2024. március 2-án.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Véget vetett az ZTE tündöklésének a Kisvárda

A kieső helyen álló Kisvárda 1–0-ra nyert otthon a Zalaegerszeg ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Az első szűk félórában alacsony színvonalú volt az összecsapás, a sok hiba miatt nem alakult ki folyamatos játék, a csapatok nem tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán előbb Camaj bal oldali beadása után Jovicic fejelt tisztán a kapu mellé, majd pár perccel később a ZTE is veszélyeztetett, Bedi cselezgetett a tizenhatoson belül, és jobbról a felső kapufára tekert. A hazaiak szereztek vezetést nem sokkal a szünet előtt, jobbról érkezett a passz Lucas elé, aki 20 méterről futtából, laposan kilőtte a bal alsó sarkot.

A Zalaegerszegnek támadójátékban több kellett volna az egyenlítéshez, ehhez képest a Kisvárda futballozott veszélyesebben a második játékrész elején. Később adódott lehetőség a vendégek előtt is, de néha úgy tűnt, nem is siettetik igazán a támadásokat, összességében pedig ezúttal nem volt átütőerő a játékukban. A Kisvárda így megőrizte egygólos előnyét és a bennmaradás szempontjából fontos három pontot szerzett.

A vendégcsapat először kapott ki idén a bajnokságban, ezt megelőzően négy győzelme és egy döntetlenje volt.

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Kisvárda Master Good-Zalaegerszegi TE FC 1-0 (1-0)
Kisvárda, Várkerti Stadion, 1585 néző, v.: Erdős

gólszerző: Lucas (41.)

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×