eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Füst miatt áll a játék a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nagyon megjárta egy lila–fehér drukker a derbin

Az egyik újpesti drukker nagyon rosszul járt a Ferencváros elleni meccsen.

Nem sok öröme volt a hétvégén az újpesti szurkolóknak: csapatuk a labdarúgó NB I 22. fordulójában 5–0-ra kapott ki a Ferencváros csapatától. Az egyik hazai drukker pedig nagyon megjárta, megsérült az egyik pirotechnikai akcióban.

Aggódó szurkolók érdeklődnek a Facebookon az Újpest FC Szurkolói Csoportjában a megégett társuk felől, és jobbulást kívánnak neki. Az illetőnek egy parázs bepattant a ruhájába, ami kigyulladt, a mellette levők oltották a tüzet. „Szétégett a nyaka” – írja az a társa, aki végül eloltotta.

Az újpesti szurkolók érthetően roppant csalódottak az 5–0-s vereség után, de a többségük megértő, és belátja, hogy az új vezetőedző, Mészöly Géza a rendelkezésére álló kerettel nem tehetett csodát a jóval erősebb Ferencváros ellen. Abban pedig egységesek a drukkerek, hogy az újpesti táboron semmi sem múlik, az most is megtette a magáét − olvasható a magyarnemzet.hu oldalán.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×