eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport első fordulójában játszott Paris Saint-Germain - Juventus mérkőzésen Párizsban 2022. szeptember 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Mbappé a Real Madridhoz igazol

Sajtóinformációk szerint a szezon végén a Paris Saint-Germaintől a Real Madridhoz igazol a franciák sztárlabdarúgója, Kylian Mbappé.

A Le Parisien című lap arról ír, hogy a 2018-ban világbajnok csatár már döntött a váltásról, az ESPN pedig úgy tudja, hogy ezt már a jövő héten bejelenteni hivatalosan.

A 25 éves Mbappé szerződése nyárig szól a francia bajnokságban éllovas párizsi klubnál, amely - ugyancsak az ESPN szerint - megpróbálta a becsült 72 millió eurós éves járandóságának emelésével maradásra bírni a játékost.

Mbappé - aki a nyáron szeretne hazai közönség előtt pályára lépni az ötkarikás játékokon - 2017-ben, az AS Monacótól igazolt a PSG-hez, amelyben gólrekorder lett és ötször nyert bajnoki címet, háromszor pedig kupát.

A futballista már 2022-ben is közel állt ahhoz, hogy a Realhoz igazoljon, de végül maradt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×