eur:
396.05
usd:
369.4
bux:
71913.72
2024. július 2. kedd Ottó
Szalai Attila (k) és Németh András (j), valamint a luxemburgi Laurent Jans (b) a Luxemburg - Magyarország barátságos labdarúgómérkőzésen a Luxembourg Stadionban 2022. november 17-én. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Lerúghatta csapattársát a magyar válogatott támadó

A Hamburger SV edzésén okozhatott súlyos sérülést csapattársának Németh András.

A Spanyolországban edzőtáborozó Bundesliga 2-es csapat edzésén az egymás elleni játék során az együttes magyar válogatott támadója, Németh András eltalálta csapattársa, William Mikelbrencis bokáját. Le kellett támogatni a pályáról a 19 éves francia játékost - számolt be az esetről a Bild alapján a csakfoci.hu.

A német lap szerint azonban a szalagok súlyosabban sérülhettek, az egyelőre kérdéses, hogy egy komolyabb húzódásról vagy szakadásról van szó. Ezt egyébként a Hamburg honlapján is megerősítették, de ott nem említik a magyar játékos nevét.

Mikelbrencis szombaton vissza is repül Hamburgba, ahol alaposabban kivizsgálják. A kiesés már csak azért is jön különösen rosszul a számára, mert csapata legutóbbi hat bajnokijából négyszer is kezdhetett Ignace Van der Brempt hiánya miatt - emlékeztet a magyar sportlap.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×