eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szilágyi Liliána a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A versenyző bejutott a döntőbe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Döntöttek Szilágyi Liliána egyik ügyében

Elévültnek nyilvánította a bíróság a Szilágyi Liliána által felhozott cselekményeket, így a rendőrség lezárta a nyomozást.

A sportal.hu ír arról, hogy a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes úszót, Szilágyi Liliánát első körben az édesapja, Szilágyi Zoltán perelte be becsületsértés miatt, majd a sportoló kihallgatását követően a bíróság a szülő ellen tett feljelentést.

A kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése és más erőszakos cselekmények miatt, ismeretlen tettes ellen indult nyomozást a rendőrség most lezárta.

A rendőrség lezárta a nyomozást, az a döntés született, hogy a szóban forgó, Liliána által elmondott cselekmények elévültek - mondta dr. Keviczki István, Liliána ügyvédje a Borsnak.

A per ettől függetlenül folytatódik, mégpedig azzal, hogy Liliánának bizonyítania kell: az általa elmondottak megfelelnek a valóságnak.

Az úszónő egy olyan 2016-os esetről is beszámolt a bíróságon, amelyben az apja fojtogatta őt, ebben az ügyben az életellenes cselekmény eshetősége is felmerült, amely még nem évült el. Ezt azonban nem tartotta a bizonyíthatónak a rendőrség, mivel az esetről nem készült orvosi látlelet – írja a Telex.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×