eur:
385.63
usd:
354.25
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
MONTEVIDEO, URUGUAY - OCTOBER 17: Neymar Jr. of Brazil reacts after being injured during the FIFA World Cup 2026 Qualifier match between Uruguay and Brazil at Centenario Stadium on October 17, 2023 in Montevideo, Uruguay. (Photo by Guillermo Legaria/Getty Images)
Nyitókép: Guillermo Legaria/Getty Images

Túl van a műtéten, hosszú kihagyás vár Neymarra

A brazil labdarúgó-válogatott sztárjának október közepén szakadt el az elülső keresztszalag a bal térdében.

A brazil sajtó információi szerint a 31 éves támadó operációja négy órán át tartott, és a sérült szalag mellett a porcot is megműtötte Belo Horizontéban Rodrigo Lamar, a nemzeti csapat orvosa.

A játékos rehabilitációja legalább féléves lesz, de akár egy évig is eltarthat, így minden bizonnyal ki kell hagynia a jövő júniusi Copa Américát az Egyesült Államokban.

A szaúdi bajnokságban szereplő al-Hilal klasszisa az Uruguay elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg súlyosan, rövid időn belül már másodszor: februárban a bokáját kellett operálni, így az előző szezon második felében már nem is játszhatott a francia Paris Saint-Germain színeiben, mielőtt Szaúd-Arábiába igazolt.

Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×