eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Groupama Aréna sajtótermében tartott sajtótájékoztatón 2021. augusztus 17-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

"Easy" - Kubatov Gábor a Fradi hosszabbításos győzelme után

Könnyedén - írta ki közösségi oldalára az FTC elnöke a Puskás Akadémia elleni 4-3-as magyar kupa-győzelem után. A sportvezető ezért egy meglehetősen beszédes emojit is hozzábiggyesztett az egyszavas poszthoz.

A mérkőzést a legjobb 16 közé jutásért vívták.

Előbb a Puskás Akadémia vezetett, majd fordított a Ferencváros, majd a felcsúti együttes a második félidőben egyenlített, hosszabbításra mentve a mérkőzést.

A 115. percben Adama Traoré használta ki a felcsúti védelem határozatlanságát, ám ezzel nem dőlt el az összecsapás, a Puskás Akadémia ugyanis egy lesgyanú miatt a videószobában hosszan ellenőrzött találattal újfent egyenlített a percekkel később kiállított Artem Favorov révén.

A kaotikus, VAR-vizsgálatokkal tűzdelt és jócskán elnyúlt ráadás 132. percében büntetőből Abu Fani állította be a végeredményt.

A találkozó után a vesztes csapat edzője, Hornyák Zsolt arról beszélt: "döntővel is felért volna ez a találkozó, de sajnos csak egy juthatott tovább. Először tudom vesztes meccs után megdicsérni a csapatomat. Három hét múlva várjuk otthon a Ferencvárost, akár visszavágóként.”

A Fradi vezetője, Dejan Sztankovics szerint "mindkét csapat megérdemli a gratulációt". Majd hozzátette: mindkét csapat megérdemli a gratulációt.

Kubatov Gábor FTC-elnök pedig a következőt posztolta:

Ferencvárosi TC-Puskás Akadémia FC 4-3 (2-1, 2-2, 2-2) - hosszabbítás után.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×