eur:
394.85
usd:
367.77
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A kispesti Ivan Lovric örül csapattársa, Nenad Lukic gólja után a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Vasas FC - Budapest Honvéd mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. április 9-én. A Honvéd 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Hónapokra kidőlt a Honvéd rutinos védője

Hónapokig nem számíthat Ivan Lovricra a labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd.

A fővárosi csapat kapitánya a Szeged elleni vasárnapi bajnoki 5. percében szenvedett bokasérülést, hordágyon hagyta el a stadiont és rögtön kórházba szállították. A vizsgálatok megállapították, hogy

eltörött a bokája, a 38 esztendős védőt hétfőn este a csapatorvos, Lestár Péter megoperálta és szerdán (ma) térhet haza a kórházból.

Ami a visszatérést illeti, Lestár Péter a klub honlapján elmondta, hogy az átlagember számára 4-5 hónapos kihagyással jár egy ilyen törés, viszont ha minden jól alakul, akkor 2-3 hónap már újra számíthat Lovricra az együttes.

A horvát futballista, aki időközben a magyar állampolgárságot is megkapta, egy kisebb megszakítással 2011 óta erősíti a kispesti klubot, amellyel bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×