eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kata Mihály, az MTK játékosa (b2) és a ferencvárosi Sigér Dávid (b3) a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. szeptember 30-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Labdarúgó NB I - A Ferencváros kiütéses győzelmet aratott az örökrangadón - képek

A címvédő Ferencváros rendkívül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott az MTK otthonában. A Paks pedig házigazdaként 2-1-re legyőzte a Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

Ez volt a 222. élvonalbeli örökrangadó, a zöld-fehérek 91. sikerüket aratták, az MTK 79-szer nyert, 52 alkalommal pedig döntetlen született.

OTP Bank Liga, 8. forduló: MTK Budapest-Ferencvárosi TC 1-6 (1-2)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 5322 néző, v.: Berke

gólszerzők: Bognár I. (12.), illetve Varga B. (23.), Marquinhos (41., 55.), Wingo (63.), Abu Fani (85.), Pesic (92.)

sárga lap: Kata (46.), illetve Makreckis (58.)

MTK Budapest: Demjén - Hej, Kádár, Bobál D. - Kovács M., Kata (Zuigéber, 88.), Thiam (Kocsis, 56.), Kosznovszky (Spalek, 70.), Antonov (Kovács P., a szünetben) - Bognár I., Németh K. (Stieber Z., a szünetben)

Ferencvárosi TC: Dibusz - Makreckis (Pászka, 78.), Wingo, Abena, Ramírez (Civic, 69.) - Ben Romhdane (Besic, 69.), Sigér (Baráth, 78.) - Abu Fani, Zachariassen, Marquinhos - Varga B. (Pesic, 78.)

Budapest, 2023. szeptember 30.
Bognár István, az MTK játékosa (b) és a ferencvárosi Henry Wingo a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. szeptember 30-án.
MTI/Illyés Tibor
Bognár István, az MTK játékosa (b) és a ferencvárosi Henry Wingo a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban. MTI/Illyés Tibor

Ferencvárosi nyomással és helyzetekkel, köztük egy kapufával indult a találkozó, mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést: Sigér hatalmas hibáját Bognár használta ki, és higgadtan passzolt Dibusz mellett a hálóba.

A kapott gól nem törte meg a bajnoki címvédő lendületét,

nagy fölényben futballozott Dejan Stankovic vezetőedző együttese és a góllövőlistán éllovas Varga idénybeli nyolcadik bajnoki góljával előbb egyenlített - a válogatott támadó Abu Fani tökéletes beadását fejelte a hálóba -, majd a szünet előtt Marquinhos közeli találatával fordított.

Budapest, 2023. szeptember 30.
Bognár István, az MTK játékosa (b) és a ferencvárosi Myenty Abena a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. szeptember 30-án.
MTI/Illyés Tibor
Bognár István, az MTK játékosa (b) és a ferencvárosi Myenty Abena a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban. MTI/Illyés Tibor

A Ferencváros nem sokkal a szünet után a brazil támadó második találatával növelte előnyét. A 63. percben eldöntötték a három pont sorsát a vendégek, Wingo a saját térfelén szerzett labdával megiramodott, majd bombagólt lőtt. A hajrában előbb Abu Fani értékesített egy kipattanó labdát, majd a végeredményt a 92. percben a csereként pályára lépő Pesic állította be.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×