eur:
392.89
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi világbajnok argentin labdarúgó, az Inter Miami új sztárjátékosa (k) bemutatkozik a klub stadionjában, a floridai Fort Lauderdale-ben 2023. július 16-án. Balról Jorge Mas, a klub ügyvezető tulajdonosa (b), jobbra David Beckham korábbi válogatott angol labdarúgó, az Inter Miami társtulajdonosa. A 36 éves, hétszeres aranylabdás Messi június elején szerződött a floridai klubbal, hogy a Barcelona és a Paris Saint-Germain után az észak-amerikai profiligában (MLS) folytassa pályafutását.
Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Messi visszatérne egykori klubjába

Az argentin futballista még csak most kezdett az Inter Miamiban, de máris egy következő állomásról nyilatkozott,

Lionel Messi július óta erősíti az Inter Miamit, felemás mérleggel. Augusztus végéig, az észak- és közép-amerikai Ligakupában hét meccsen 10 gólt termelt és kupagyőzelemre vezette új csapatát a 36 éves argentin világbajnok. Ezt követően viszont az MLS-ben a meccsek felét kihagyta sérülések miatt, négy bajnoki mérkőzése közül csak az elsőn lőtt gólt, csapat pedig utolsó előtti a Keleti-főcsoportban.

Szinte még meg sem melegedett Miamiban, már új terveket szövöget Messi – írja a Bors. "Mindig is motoszkált a fejemben az ötlet, hogy egyszer még élvezzem az argentin futballt, játsszak a Newell’sben, most ráadásul még világbajnokként is"– nyilatkozott a hétszeres aranylabdás a TyC Sportsnak. Hozzátette: a visszavonulásra még gondolni sem akar, ameddig csak bírja, marad a pályán, hiszen mindennél jobban szeret focizni.

Annak idején a roseriói Newell’s Old Boysban kezdődött Messi pályafutása. 2000-ben, 13 évesen onnan igazolt a Barcelonához.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×