eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Football soccer ball on grass field on stadium. Sport
Nyitókép: NiseriN/Getty Images

Kétgólos debreceni vereség Pakson

A Paks 2-0-ra legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

A Tolna vármegyei alakulat ezzel megőrizte hibátlan hazai mérlegét, háromból három meccset nyert otthon, míg a DVSC második idegenbeli összecsapását is elveszítette a mostani szezonban.

Kiegyenlített labdabirtoklási arány mellett támadásban jobbnak bizonyult az első félidőben a Paks, amely viszonylag hamar megszerezte a vezetést Windecker fejesgóljával. A szünet előtti percekben nagyobb nyomást helyezett a hazai kapura a Debrecen, de egyenlítenie nem sikerült.

Fordulás után megint nagyjából negyedórát kellett várnia a paksi közönségnek, hogy ünnepelhessen: Haraszti remek ütemű indításával Könyves lépett ki és magabiztosan lőtt a hálóba a debreceni kapus mellett. A folytatásban a DVSC változatlanul nem tudott igazán veszélyes akciókat vezetni, így végül a szépítés sem jött össze a hajdúságiaknak.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×