eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Dejan Stankovic, a Ferencváros új, szerb vezetőedzője (hátul, b) a labdarúgócsapat edzésén a népligeti FTC-MVM Sportközpontban 2023. szeptember 20-án. A magyar bajnok másnap a szerb Cukaricki együttesét fogadja a Konferencia-liga csoportmérkőzésén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Indul a Fradi kupaősze, az ellenfél a Csukaricski

A szerb Csukaricski ellen kezdi meg szereplését a Ferencváros a labdarúgó Konferencia-liga főtábláján. A mérkőzés ma este 18.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

Az új vezetőedző, a szerb Dejan Stankovic eddig egyetlen mérkőzésen, a Nagyecsed elleni Magyar Kupa-mérkőzésen irányította a csapatot, nem túlzás azt állítani, a mai találkozó jelenti majd az igazi bemutatkozását. Egyelőre senki sem tudja (nyilván rajta, illetve a stábján kívül), hogy mennyiben változik majd meg a játék ahhoz képest, amit Máté Csaba időszakában, a nyári kupamérkőzéseken láttunk.

A sorsolás napján világossá vált, hogy a Ferencváros három ellenfele közül a Fiorentina és a Genk erősebb, mint a szerb bajnokság egyik élcsapata, ebből következően a belgrádi klub ellen mindenképpen meg kell szerezni a pontokat ahhoz, hogy esély legyen a továbbjutásra.

A Csukaricski gyengén kezdte hazája bajnokságát, de

a hétvégén, nagy meglepetésre, 2-1-re legyőzte a Crvena zvezdát. Ez még akkor is nagyszerű eredmény, ha a Manchester City elleni BL-mérkőzésre készülő piros-fehérek néhány kulcsjátékosukat pihentették.

A Csukaricski vezetői szerint az, hogy Dejan Sztankovicsot jól ismerik, hogy az általa irányított Crvena zvezda ellen többször is megmérkőztek (legutóbb a 2021–2022-es idényben), nem feltétlenül segítség, mert Sztankovics most új csapatnál dolgozik, ez pedig új helyzetet jelent.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×