eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Urbán Flórián, a BVSC technikai vezetője a labdarúgó MOL Magyar Kupa 3. fordulójában megrendezett BVSC-Zugló - Kisvárda Master Good mérkőzésen a BVSC Szőnyi úti stadionjában 2022. szeptember 17-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ajtót mutatott Urbán Flóriánnak a BVSC

Menesztették posztjáról Urbán Flóriánt, a labdarúgó NB II-ben szereplő BVSC-Zugló vezetőedzőjét.

A klub keddi közleménye szerint az 55 éves szakember utódjának kinevezéséig Kincses Ádám és Dudás János vezeti az edzéseket.

A 40-szeres válogatott Urbán tavaly nyáron vette át az akkor még harmadosztályú zuglói együttes irányítását, veretlenül lett bajnok az NB III Keleti csoportjában, majd sikerrel vette a Szentlőrinc elleni osztályozót.

A Merkantil Bank Liga mostani kiírásában azonban hét forduló alatt csak öt pontot gyűjtött a BVSC, ami a kieső, 16. helyen áll.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×