eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Máté Csaba, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője a svéd Djurgarden elleni másnapi labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtti edzésen az FTC népligeti edzőközpontjában 2020. augusztus 18-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Csoportkörös Ferencváros - reagált a sorsolásra az edző Máté Csaba

A Ferencváros az előző kiírásban döntős olasz Fiorentina, továbbá a belga ezüstérmes Genk és a szerb bronzérmes Cukaricki csapatával találkozik a labdarúgó Konferencia-liga csoportküzdelmei során.

A magyar bajnok sorozatban ötödik alkalommal szerepel európai kupasorozat főtábláján.

Máté Csaba együttesét az európai szövetség pénteki, monacói sorsolásán az első kalapból húzták ki, és az F csoportba kapott besorolást. A négyes első helyezettje egyből a nyolcaddöntőbe kerül, a második pedig játszik a 16 közé jutásért az Európa-liga egyik csoportharmadikjával.

"Könnyebb csoport biztosan lehetett volna.

Ez csattanós válasz azoknak, akik azt hitték, hogy ez a Konferencia-liga milyen egyszerű sorozat. Itt igenis vannak jó csapatok, amelyek közül sikerült egy párat megkapni"

- értékelte a sorsolást az M1 tévécsatornának Máté Csaba, akinek a második kalapból kihúzott Fiorentináról elsőként az ugrott be, hogy lilában játszik.

A tréner kiemelte, hogy a firenzeiek fantasztikus sorozatot csináltak az előző idényben, ezért minden tiszteletet megérdemelnek, olasz csapatról lévén szó pedig lehet sejteni, hogy mi vár a tanítványaira.

"Joseph Paintsil személyében van egy régi ismerősünk a Genkben, jómagam pedig nyolc évig játszottam Belgiumban, így azért kicsit követem a belga futballt. Biztos lehet benne mindenki, hogy a csapat nagyon komoly erőt képvisel" - jelentette ki Máté Csaba, aki szerint a negyedik kalapból érkezett Cukaricki a szerb futball jellemzőit biztosan fel tudja mutatni, mert sok hazai játékosa van, ennek megfelelően

küzdelmes és szoros mérkőzésekre kell számítani.

Hozzátette, talán a balkáni játékosai tudnak segíteni a feltérképezésben.

A szakember ismerve a csoportellenfeleket úgy fogalmazott: az első két hely jelent tavaszi folytatást, az pedig siker lenne a Ferencvárosnak.

Az első fordulót szeptember 21-én rendezik, majd október 5-én és 26-án folytatódik a Konferencia-liga. A kvartett "visszavágói" november 9-én kezdődnek, majd 30-án folytatódnak, végül a csoportkör december 14-én zárul.

A sorozat döntőjét május 29-én rendezik Athénban. Az M4 Sport a Ferencváros összes találkozóját élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×