eur:
392.54
usd:
362.71
bux:
72170.34
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Siófoki játékosok a női kézilabda Európa Liga negyeddöntőjében játszott Siófok KC - Ikast Handbold első mérkőzésen a siófoki Kiss Szilárd Sportcsarnokban 2023. március 18-án. A dán csapat 30-20-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Izland jobb hely, mint Siófok - legalábbis egy magyar kézilabdaedzőnek

Koi Endre lett az izlandi férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Hördur csapatának vezetőedzője.

A magyar szakembert még júniusban a Siófok női csapatának élére nevezték ki, a Balaton-parti együttes azonban nem kapta meg az NB I-es induláshoz szükséges licencet, így a tréner most váltott.

Az izlandi klub Facebook-oldalán arról számolt be, hogy Koi Endre - aki dolgozott a magyar férfi utánpótlás-válogatottaknál, valamint a férfi NB I-ben a Balmazújvárosnál és az Orosházánál is - augusztus 1-jén aláírta két évre szóló szerződését, a cél pedig, hogy gárda a közeljövőben kiharcolja a nemzetközi kupaszereplést.

A Siófok KC korábban megnyerte az Európa-kupát, de az előző szezon végén pénzügyi gondokkal küzdött, számos játékos eligazolt. Ennek ellenére a 2022/23-as szezonban az utolsó 4 bajnoki mérkőzését megnyerte, 5. lett a magyar bajnokságban és indulhatott volna a nemzetközi kupában is.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 12:44
×
×
×
×