eur:
394.99
usd:
367.79
bux:
71586.1
2024. július 2. kedd Ottó
Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Ami késik… – a Real Madrid továbbra is vinné Szoboszlai Dominikot

Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid is képben volt Szoboszlai Dominiknál, aki hiába igazolt végül a Liverpoolhoz, a királyi klub továbbra is figyeli.

Miután a Liverpool az utolsó pillanatban kifizette a 70 millió eurós (26 milliárd forint) kivásárlási árát, hoppon maradt a magyar válogatott középpályás többi kérője. Közülük elsősorban a Newcastle Unitedről esik sok szó, hiszen hetekig befutónak tűnt Szoboszlai Dominik kegyeiért. De spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid is koppant – írja a Ripost.

A spanyol királyi klub híreivel foglalkozó Defensa Central arról írt: az angolok azért előzhették meg a Realt, mert a madridiak nem vettek részt licitálásban. Ugyanakkor továbbra is szemmel tartják a magyar tehetség fejlődését,

hogy a jövőben szerződtethessék.

A cikk emlékeztet, hogy Szoboszlai korábban elmondta, álomszerű lenne számára a Real Madridban játszani.

A bulvárlap emlékeztet, hogy Szoboszlait – német Bild érteülése szerint – a Real akkori edzője, Zinédine Zidane személyesen hívta föl telefonon 2020 végén, mielőtt a Salzburgból a német testvércsapathoz szegődött. Tavaly ősszel aztán már az RB Leipzig erősségeként állta meg a helyét a Real Madrid ellen: a Bajnokok Ligája csoportkörében előbb 2–0-ra kikaptak ugyan a Bernabéu-stadionban, de a lipcsei visszavágón 3–2-re nyertek.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×