eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Konrad Laimer, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután megszerezte csapata második gólját a Hoffenheim ellen a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében Lipcsében 2023. február 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

Szoboszlai Dominikéval azonos pályaív folytatódik most a Bayernnál

A német bajnok Bayern München labdarúgócsapata leigazolta egyik nagy riválisa, az RB Leipzig középpályását, Konrad Laimert.

Az osztrák válogatott futballista, aki 2027 nyaráig írt alá, ingyen szerződött a bajorokhoz, mivel a lipcseieknél lejárt a megállapodása.

"Valóra vált az álmom. A Bayern mindig a legmagasabb célokat tűzi ki, akárcsak én, ezért a lehető legjobb helyre kerültem" - fogalmazott Laimer, aki Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán csapattársaként kupagyőzelemmel búcsúzott a Leipzig együttesétől.

A Leipzig színeiben 190 mérkőzésen 15 gólt szerző 26 éves játékos Münchenben is együtt dolgozhat egy magyarral, ugyanis a Bayernnél Thomas Tuchel vezetőedző segítője, Lőw Zsolt.

Korábban Szoboszlai Dominik távozását pedzegették a sportági híresztelések, állítólag a Liverpool mellett még egy klub érdeklődik iránta, és olasz lapértesülés szerint a Lipcse jó ajánlat estén akár akár el is engedné. Sok a pletyka, kevés a konkrétum az ügyben. Mindenesetre az ügy miatt nem izgul Marco Rose, az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Szoboszlai egy korábbi nyilatkozatában arra utalt, hogy szívesen fejlődne tovább Európa top öt-hat klubjának valamelyikében - igaz, emiatt később berendelte a klub vezetősége.

(A nyitóképen: Konrad Laimer, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután megszerezte csapata második gólját a Hoffenheim ellen a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében Lipcsében 2023. február 1-jén.)

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×