eur:
394.68
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A kisvárdai Anton Kravcsenko gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Debreceni VSC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 24-én. Debrecen-Kisvárda 2-3.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Elhunyt az a 102 éves drukker, aki áprilisban még pályára lépett Debrecenben

Áprilsi 30-án számolt be arról a sajtó, hogy a 102 éves Csendes Sándor végezte el a kezdőrúgást a DVSC akkori mérkőzése előtt. Az idős drukker a héten elhunyt.

A családtól születésnapra kapott ajándékként az idős drukkert Dzsudzsák Balázs kísérte a kezdőkörbe április 30-án a Debrecen - MOL-Fehérvár-mérkőzés előtt. Akkor a Nagyerdei Stadionban mindenki felállva ünnepelte Sanyi bácsit - számoltunk be az eseményről az Infostarton.

Csütörtök reggel Szebeni István, a DVSC nagy drukkere, azt posztolta a Facebookon, hogy a szurkolólegenda elhunyt.

A televíziós úgy fogalmaz: Drága Sanyi bácsi! Hát, elindultál...Amikor jött a megkeresés a DVSC-hez, hogy 102. szülinapodra lehetnél-e kezdőrúgó a meccsen..aztán bejöttél, elrúgtad a labdát, az egész Stadion, a játékosok, a szurkolók, mindenki Téged ünnepelt.Kaptunk egy csodálatos levelet, amiben a Fiad arról írt, hogy sokat meséltél nekik erről a csodálatos pillanatról, hogy milyen boldoggá tett. Pedig Te már mindent láttál.

Sanyi bácsi! Boldogság kísérjen tovább égi utadon! Nyugodj békében - írja Szebeni István, a debreceni focisták kommunikációs vezetője.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Pozitív hangulatban telik a kereskedés az európai tőzsdéken, ezzel a régió piacai javítani tudnak a tegnapi eséshez képest. Ehhez képest az USA-ban sokkal visszafogottabb mozgásokat látunk annak ellenére, hogy a friss adatok a munkaerőpiac lassulását mutatták, ami jó hír lehet a Fed kamatvágása szempontjából. Nagyobb mozgásokra azonban nem kell ma számítani az USA-ban, hiszen a Függetlenség Napja miatt már ma is korábban zár a tőzsde, holnap pedig nem lesz kereskedés, tehát várhatóan kisebb volumenekre lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×