eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga, 31. fordulójában játszott Kecskeméti TE - Ferencvárosi TC mérkőzésen a kecskeméti Széktói Stadionban 2023. május 13-án.
Nyitókép: MTI/Bús Csaba

Kikapott Kecskeméten a bajnok Ferencváros

A Kecskemét a mostani idényben otthon kétszer legyőzte az FTC-t, idegenben pedig döntetlent ért el ellene.

A bajnoki címét már az előző körben bebiztosító Ferencváros az utolsó 20 percben emberhátrányban futballozva kétgólos vereséget szenvedett a második helyen álló Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján.

A házigazda együttes két nyeretlenül megvívott bajnoki után győzött ismét, így nagy lépést tett a dobogós helyezés, és ezzel a nemzetközi kupaszereplés elérése felé. Az NB I-ben sorozatban ötödször aranyérmes Ferencvárosnak ezzel a vereséggel megszakadt a négy meccs óta tartó sikerszériája.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

Kiegyenlített küzdelmet, de csak hazai gólt hozott az első félidő, melynek során mindkét együttes becsülettel próbálkozott a kapuba találni. Volt is dolga mindkét kapusnak, Bogdán Ádám viszont akkor már nem tudott segíteni a Ferencvároson, amikor Szalai Gábor közvetlen közelről a léc alá vágta a labdát. A találatot megelőzően két fejpárbajt is elbuktak az FTC játékosai a saját tizenhatosukon belül, ezt a védelmi hibát pedig kihasználta a Kecskemét.

Fordulás után pontatlanabbá és kapkodóbbá vált a játék, amelyet az idő előre haladtával egyre többször kellett szabálytalanság és sárga lapos figyelmeztetés miatt félbeszakítania a játékvezetőnek. A vendégek idegei bírták kevésbé a strapát, ennek nyomán a 72. percben Abenát második sárga lappal kiállították, így a fővárosiaknak nem sok reményük maradt arra, hogy egyenlíteni tudjanak. Ez nem is sikerült nekik, sőt, a hajrában újabb gólt kaptak, így pont nélkül távoztak Kecskemétről.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×