eur:
393.52
usd:
364.54
bux:
71809.62
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

A Frankfurt lesz Szoboszlaiék ellenfele a Német Kupa döntőjében

Az Eintracht Frankfurt lesz a címvédő RB Leipzig ellenfele a labdarúgó Német Kupa döntőjében, miután a szerdai elődöntőben vendégként 3-2-re legyőzte a Stuttgartot.

A fordulatos mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, az ötszörös kupagyőztes frankfurtiak azonban a vb-ezüstérmes francia Randal Kolo Muani vezérletével - a támadó gólt lőtt és gólpasszt is adott - 3-1-re fordítottak, előnyükből pedig egy találatot a lefújásig megőriztek.

A Leipzig kedden 5-1-re nyert a tavaly döntős Freiburg ellen. A lipcseieknél Szoboszlai Dominik és Willi Orbán is végig pályán volt, előbbi két gólt szerzett. A túloldalon a szintén válogatott Sallai Roland a második félidőre állt be, és egy gólpassza volt.

A döntőt június 3-án rendezik Berlinben.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×