eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Újpesti szurkolók az OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Ferencváros - Újpest FC labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2016. szeptember 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Derbi: 2697 nap után szépíthet ősi riválisa ellen az Újpest

Hétfő este rendezik a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának rangadóját, az Újpest és a Ferencváros derbijét, a találkozóról a lila–fehérek hivatalos honlapja gyűjtött össze néhány érdekességet.

Az ünnepnapon sorra kerülő összecsapás a két ősi rivális 238. mérkőzése lesz a magyar élvonalban, az örökmérleg nyelve a Ferencváros felé billen, 114 győzelem, 62 döntetlen mellett 61 Újpest-siker született.

A szeptemberi első felvonáson a zöld–fehérek vendégként kiütéses, 6–0-s győzelmet arattak, hazai környezetben pedig 3–1-re diadalmaskodtak.

A fővárosi rivalizálásban évek óta hatalmas a ferencvárosi dominancia, az Újpest 2697 nap után győzheti le újra a zöld–fehéreket, legutóbb 2015 decemberében, a Groupama Arénában nyert a gárda, amely a Szusza Ferenc Stadionban 2014 szeptembere óta vár egy újabb sikerre – olvasható egyebek mellett az Újpest FC honlapján.

Az Újpest–Ferencváros rangadót hétfőn 18.00-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×