eur:
394.99
usd:
367.79
bux:
71586.1
2024. július 2. kedd Ottó
Az új székesfehérvári Sóstói Stadion 2018. november 19-én. A 14.200 ember befogadására alkalmas stadion 14 milliárd forintba került. A MOL Vidi FC tulajdonosa, a Fehérvár FC Kft. bérli a stadion sport-, és irodai célú részeit Székesfehérvár önkormányzatától.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Menekülés a győzelembe - Új edzőjével elmozdult a kiesőhelyről a Mol Fehérvár

2-0-ra legyőzte a vendég Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombat esti mérkőzésén, így - többek között a kispestieket megelőzve - elmozdult a kieső zónából.

A kiesési rangadón a Honvéd kezdett jobban, többnyire a hazai térfélen folyt a játék. A szezonban a harmadik edző által irányított Fehérvár főként a védekezéssel volt elfoglalva, ritkán jutott el a vendégek tizenhatosáig. Az első félidőben egyszer veszélyeztette a Vidi a kaput, akkor azonban Katona Mátyás révén megszerezte a vezetést.

Fordulás után újult erővel támadásba lendült a fővárosi gárda és csak a fehérvári kapusnak volt köszönhető, hogy nem tudott egyenlíteni. A félidő közepére kiegyenlítetté vált a játék, a Honvéd görcsösen ment előre az egyenlítésért, míg a Fehérvár magabiztosan őrizte előnyét.

A hazaiak az utolsó percben biztosították be győzelmüket, Kenan Kodro büntetőből volt eredményes.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×