eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Sebastian Vettel, az Aston Martin német (j) és Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Spanyol Nagydíjának otthont adó montmelói pályán tartott sajtóértekezleten 2022. május 20-án. A futamot május 22-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Michael Schumacherről posztolt Sebastian Vettel

A négyszeres Forma–1-es világbajnok 17 éves barátságukat ünnepelte megható képekkel.

Sebastian Vettel mindig büszkén hangoztatta, milyen nagyra becsüli Michael Schumachert, és hogy milyen fontos szerepet játszott a karrierjében. Amikor a négyszeres világbajnok még csak álmodozott a Forma–1-es sikerekről, a Ferrari sztárját és honfitársát már akkoriban is példaképeként és mentoraként emlegette – írja a hirado.hu.

Mire Vettel elkezdett bajnokságot nyerni, Schumacher visszatért az Forma–1-be a Mercedeshez. A duó pedig rendszeresen együtt szerepelt, még a 2012-es Race of Championson is részt vettek együtt, ami csak tovább mélyítette barátságukat.

Csak két évet töltöttek együtt a Forma–1-ben, abban az időszakban azonban szoros kötelék alakult ki közöttük. Barátságuk azonban 17 éve kezdődött, melyről megemlékezve most megható posztot tett közzé Vettel az Instagram oldalán.

A képek 17 év különbséggel készültek, az elsőn a tinédzser Vettel látható 2006-ban a sauberes korszakából, amikor Michaellel összeálltak egy közös fotóra egymás vállát átkarolva. A második kép már 2023-as, és az idei bajnoki futam előtt már a legenda fiával, Mickkel pózol.

A posztjához csak ennyit írt: „Barátság egyik generációtól a másikig.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebastian Vettel (@sebastianvettel) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×