eur:
395.84
usd:
369.22
bux:
72001.17
2024. július 2. kedd Ottó
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

"Messi, Messi" - sikerült felidegesíteni C. Ronaldót az al-Nasszr meccsén

Cristiano Ronaldo dühöngve hagyta el a pályát, miután csapata 1-0-s vereséget szenvedett az al-Ittihad otthonában a szaúdi labdarúgó-bajnokság csütörtöki játéknapján.

A 38 éves portugál játékos nem talált a kapuba, ráadásul a szurkolók az egész mérkőzésen argentin riválisának, Lionel Messinek a nevét skandálták a lelátóról. A januárban szerződtetett, ötszörös aranylabdás Ronaldo dühösen távozott a pályáról, levette csapatkapitányi karszalagját, majd felrúgta az összes útjába kerülő vizes palackot.

"Csalódott vagyok az eredmény miatt, de az előttünk lévő meccsekre kell koncentrálnunk" - írta a közösségi oldalán, majd megköszönte a tabellán az al-Ittihad mögött második al-Nasszr drukkereinek a támogatást.

Az arab országban évi 200 millió eurót kereső portugál futballista eddigi hét mérkőzésén nyolc gólt szerzett a bajnokságban.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

A Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója szerint már az első választási forduló után biztosra vehető, hogy Emmanuel Macron nem tud többséget alakítani a francia nemzetgyűlésben, egy esetleges koalíció létrejötte pedig egyrészt kétséges, másrészt törékeny lenne. Yann Caspar arról is beszélt az InfoRádióban, hogy erőszakos eseményektől tart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
A piac végül csak legyőzte Erdoğant: Törökországba visszatért a józan ész

A piac végül csak legyőzte Erdoğant: Törökországba visszatért a józan ész

Feladta a minden közgazdasági racionalitást mellőző kísérletét Erdoğan török elnök, amely szerint a magas infláció ellen alacsony kamatokkal lehet harcolni. Újraválasztása után egykori Wall Street-i bankárokat ültetett a jegybank és a pénzügyminisztérum élére, és szabad kezet adott nekik a korábbi gazdaságpolitikai hibák kijavítására. A gazdaságpolitika döntéshozói nagy lendülettel álltak munkába, és a piac ezt látványosan díjazza. Ám az is látszik, hogy a bizalom nem állt helyre a török vezetés kapcsán, a kockázatokat nem is szabad alábecsülni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×