eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Ángelo Sagal az FTC új támadó játékosa. Forrás: Fradi.hu
Nyitókép: Forrás: Fradi.hu

Újabb külföldi játékossal erősített a Ferencváros, Törökországból érkezik

A Fradi ezúttal egy chilei válogatott támadót igazolt.

A fradi.hu hétfői híre szerint a 29 éves Ángelo Sagal a török Gaziantep FK együttesétől érkezett.

Sagal Talcában született, majd 2013 júliusában a kétszeres chilei bajnok Huachipatóhoz igazolt. Négy évvel később nemcsak klubot, hanem országot is váltott, ugyanis a mexikói Pachuca szerződtette.

Két év múlva kölcsönvette az ugyancsak mexikói FC Juárez, majd 2020 szeptemberében Európába, a török Denizilisporhoz igazolt. Egy évvel később országon belül váltott klubot, a Gaziantep FK szerződtette. Itt 51 találkozón jutott szóhoz, hat gól mellett három gólpassz szerepel a neve mellett.

A játékos 2015. január 28-án, az Egyesült Államok ellen 3-2-re megnyert barátságos mérkőzésen mutatkozott be a chilei válogatottban. Debütálása óta további 17 meccsen jutott szóhoz, amelyeken két gólt szerzett, Izland és Románia ellen volt eredményes - olvasható a Fradi honlapján.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×